El ciutadà perfecte

Quin és el preu que estàs disposat a pagar per viure en un món de bellesa i benestar, un món sense complicacions i sense dolor? Si vols aconseguir-ho, només has de complir un requisit: no t’escapes del control del Biopoder. Vols ser el ciutadà perfecte?

12.50

SKU: 978-84-16394-04-3 Categoria: Brand:

Descripció

Autora: Raquel Ricart
Il·lustració de coberta: Xèlön Xlf
ISBN:978-84-16394-04-3
Idioma: Valencià / Català
Format: 15x 21 cm. Rústica
Págines: 200
Edició: 1a abril 2015

Aquesta és una novel·la distòpica de lectura obligada per als amants de la ciència-ficció, i es presenta com la porta d’entrada perfecta per a qui encara no s’ha atrevit a visitar el gènere.

[ilink url=”http://issuu.com/andanaeditorial/docs/el_ciutada_perfecte_previ” style=”note”]Vols llegir les primeres pàgines del llibre[/ilink]

 

El ciutadà perfecte podria ser qualsevol dels habitants de Biotrés; una ciutat suficientment gran perquè tothom s’hi puga sentir còmode i crega que es lliure. Una ciutat on no existeix la imperfecció, ni la vellesa, ni el patiment, tanmateix, tampoc no és permès ni riure, ni somiar, ni tenir vocacions. Però, tota aquesta perfecció començarà a trontollar el dia que li arriben al cap d’Escrutini uns informes desconcertants que posen en dubte les certeses més profundes d’aquesta societat i ens descobreixen altres maneres de relacionar-se, de viure i de morir.

Informació addicional

Autora

Raquel Ricart

Il·lustrador

Xèlön Xlf

Idioma

Català / Valencià

Edat

Totes les edats

Valoracions

  1. Natalia

    Una metàfora de societat robotitzada, esclavitzada per patrons de bellesa, de salut, pensament únic i manca d’emocions, on la dissidència, per petita que siga, es paga amb la mort, ràpida i higiènica com tota la resta. L’obra ens situa magistralment en un ambient “biofeixista” angoixant, situat al tercer mil·lenni de la nostra era. I ens fa copsar tot allò que perdem si no tenim amor ni dolor, passió ni compassió, coratge ni humilitat, gaudi ni enyor, inquietuds ni esperit crític, autonomia ni acolliment del diferent, família ni amics ni amants… a la nostra vida: perdem la llibertat, l’essència de la nostra humanitat. En recomane la lectura

Afegir opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També et recomanem…